Workshops

In 2021 zullen vier workshops worden georganiseerd.

 

 • Datum nader te bepalen, najaar 2021

Samen Slim! Hoe collectieve intelligentie ons gaat redden door Eric Koenen

 • 21 september 2021 van 13.00- 17.00 uur

Taalkracht en Het raadsel van goed en kwaad in organisaties door Prof. Dr. Christien Brinkgreve

In deze workshop gaan we in gesprek over Taalkracht, hoe woorden onze werkelijkheid maken en breken, en de pogingen taal te ontwikkelen die meer recht doet aan onze ervaringen. Ook gaan we interventiekundig in op ‘Goed en kwaad’. Christien is een gerenommeerd sociologe die vele boeken op haar naam heeft staan.

 • 16 november 2021 van 13.00- 17.00 uur

Het patroon als vriend en vijand…. Lessen uit de partnerrelatiekunde voor de organisatiepraktijk door Eric Koenen en Jacqueline Willeboordse

In deze workshop onderzoeken we de bruikbaarheid van de lessen uit de moderne partnerrelatietherapie in organisatie- en team contexten. ‘Niet de ander is de vijand, maar het patroon is de vijand’ is een van de vele inzichten die een blik in deze wereld buitengewoon inspirerend maken voor leidinggeven en professionele adviseurs die zich interventiekundig willen blijven ontwikkelen.

 • Datum nader te bepalen, najaar 2021

   De bange mens, angst als oerkracht door Daan Heerma van Voss

   Angst is een van de oerkrachten waar we bij ontwikkeling van individuen, teams en organisaties mee van doen hebben. Voor elke interventiekundige een wezenlijk object van aandacht. Over de achtergronden van deze primaire emotie gaan we met Daan die zich als schrijver en journalist verdiepte in dit thema en er een boek over schreef en met elkaar in gesprek.

  Indien u interesse heeft in een van deze workshops dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achterlaten. Wij houden u dan op de hoogte van deze workshops.

  Interesse in de Workshop(s)

  12 + 11 =