Workshops

Een Workshop Interventiekunde

Interventiekundig Meesterschap voor effectieve eigentijdse leidinggevenden en interne en externe professionele adviseurs

Interventiekunde is een praktijkgerichte benadering waarin organisatiekunde, bedrijfskunde, sociologie, psychologie, systeemkennis en filosofie in toegepaste zin samenkomen.

In dit interdisciplinaire vakgebied wordt op basis van een brede diagnostiek nagedacht over de interventies die in boven- en onderstromen nodig zijn om het ontwikkelingsproces, het veranderproces van de organisatie als geheel, van teams en individuen te verbeteren of te versnellen.

De Academie voor Interventiekunde onderscheidt zich door het verbinden van de nieuwste ontwikkelingen uit haar nationale- en internationale kennisnetwerk met haar meer dan dertigjarige expertise op het gebied van de barre dagelijkse praktijk.

Naast de leergang Interventiekunde organiseert de Academie voor Interventiekunde enkele malen per jaar een workshop over nieuw verschenen boeken of actuele thema’s met interventiekundige raakvlakken.

 

Data workshops 2022

Data: nader te bepalen 2022

Interesse in de Workshop(s)

7 + 2 =